Hoppa till huvudinnehåll

Jag är en coach

Nu vet jag äntligen. Här om dagen fick jag en förklaring - ett ord - för vad jag sysslar med. Jag har kallats för gode, vägvisare och för klok - har i bland använt ord som själasörjare - men nu har det stora landet i väst givit oss en beteckning för de som hjälper andra att förstå livet och verkligheten - coach. Jag trodde det hade med idrott att göra, men visst. Min begränsade kunskap i engelska trodde att coach betydde tränare - och träna sig för livet går ju inte - eftersom livet är alvar på en gång. Men jag har väll fel. Nu fick jag veta att det var det jag sysslade med. Vet ni vad? Jag känner mig inte alls särskilt glad över min nya beteckning. Jag tror ärligen inte de som jag hjälper känner sig coachade heller. Nä, jag har ingen lust att ta flera tusen kronor i timmen så det får nog fortsätta heta klokskap.
Kategori

Kursbanner

ARKIV - Denna del av webbplatsen uppdateras inte.