Hoppa till huvudinnehåll

Upphovsrätt på denna webbplats

Här är detaljerna för vilka regler som gäller för det som publiceras på denna webbplats.

Publicering

Denna webbplats lyder under tryckfrihetsförordningen. Ansvarig utgivare är Keeron Ögren, Källåsmyra, Värmlands Nysäter.
Material producerat av andra och som publicerat så som inlägg i till exempel bloggen, är deras åsikter och uppfattningar. Logia förbehåller sig rätten att när som helst avlägsna sådant material. Om någon finner sådant material kränkande, förorättande eller på något sätt stridande mot gällande lagstiftning ombed denne höra av sig så att vi kan då kan rätta till felet. Vår ambition är att hålla en hög nivå på diskussionen och undvika sådant ofog.

Upphovsrätt

Allt material på denna sida lyder under upphovsrätten. Där inget annat uppges ägs denna upphovsrätt av Logia eller Keeron Ögren. De dokument, bilder, ljud, material och programvaror som finns att hämta från webbplatsen skyddas av olika licenser och regler och får enbart användas i enlighet med dessa licenser.
De alster som har en fri licens får dessa kopieras och användas utan restriktioner men ej försäljas eller på annat sätt distribueras kommersiellt.

De övriga alstren, som står under en egendomslicens, får användas för personliga ändamål av den som köpt produkten. Däremot får de inte spridas, kopieras eller göras tillgängliga på andra sätt eller på andra medier än vad licensen förutsätter.