Hoppa till huvudinnehåll

En personlig webblösning

Kund hemsida

Vi möter kunden personligen och diskuterar olika lösningar för kunden att billigast och effektivast nå sina kunder. Vi tar fram en passande webblösning. Logia ger tydliga kostnadsförslag på ”all inclusive”-lösningar. Vi kan jobba i olika system - men föredrar sådant som fungerar. Vår arbetsmodell är direkt personlig kontakt med kunden. Vi massproducerar inte hemsidor - vår primära produkt är affärsutveckling, det vill säga att vad vi strävar efter är att er verksamhet ska bli bättre och effektivare. Vi tar fram tekniska lösningar, på webben eller på andra sätt som ni kan ta ställning till. Det viktiga är att kunden får en lösning som den är nöjd med och som passar.

Anpassad hemsidaVi jobbar med företag som ofta behöver sin egen lösning utifrån sin verksamhet, ekonomi, arbetsbelastning och så vidare. Det finns en lösning som passar var och en - vi tar fram förslag så att ni kan ta ett förnuftigt beslut. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på att nå ut. Det betyder att vi tar fram lösningar i dialog med er, just för er.

Logia skapar en snygg och funktionell webbplats åt er verksamhet - en komplett internetlösning med sådant som e-post, support och statistik. Vi har prisvärda lanseringsmetoder så att kunderna hittar er och väljer era produkter.

hemsidaMed några enkla klick ändrar ni själva på sidan. Ni kan enkelt sköta vardagsarbetet - många arbetsuppgifter kan till och med automatiseras och förenklas. Dyker det upp frågor eller idéer så finns vi där. Vi vill ge er en smart lösning som gör livet enklare för er och dessutom blir så billig som möjligt i längden.

Vi arbetar huvudsakligen lokalt och regionalt då vi anser att personlig kontakt är viktigt. Vi har support via mail och telefon, men vill ni att vi ska lansera er verksamhet så är det ofta en poäng att vi har kunnat komma ut i verksamheten.

Hemsida för kundLogias system erbjuder många möjligheter: E-handel, kund­support, nyhetsbrev, projektstyrning, blogg, reklam etc. Vi bygger enkelt ut när ni vill. Vi jobbar dessutom med ett system som i sig inte låser upp er utan ger möjligheter till det mesta ni kan komma på att ni behöver längre fram. Betala bara för det ni behöver - men stäng inte dörren till framtiden. Ni blir inte heller låsta till oss som leverantör - även om vi ju vill förtjäna det förtroendet genom det vi gör.

Vi jobbar med kunder i hela landet, men har tyngdpunkten i Värmland, Dalsland och Vänerområdet. Kontakta oss så kan vi diskutera olika möjligheter. Ring på: 0533-809020 eller 070-679 95 57 Vill du läsa mer om våra hemsidor kan du klicka här. Titta på några sidor vi gjort här. Läs mer om vår tekniska plattform här. Detta är bara en enkel och billig lösning - om ni vill att vi jobbar på er egen server eller om ni vill hyra plats hos någon annan så kan vi ordna även det.