Hoppa till huvudinnehåll

Tjänster och uppdrag

Vi erbjuder en mängd olika lösningar, allt anpassat efter kundens behov. Vi är experter på kommunikation och formulering av budskap. Vi skapar inblick och vi löser problem. Vi arbetar med utbildningar, föredrag och direkt projektering. Det viktigaste för oss är innehållet och inte formen, flexibilitet är ett ledord. Vi ägnar oss åt rådgivning, analys och problemlösning - hör av er med era behov så ska vi se vad vi kan göra.

Kommunikationslösningar

Hur når man ut? Hur formulerar vi vårt budskap? Hur blir det något folk talar om. Logia tar fram kostnadseffektiva helhetslösningar när det gäller marknadsföring och propaganda. Vi kan ge er en profil på nätet och skapa en önskvärd bild av er verksamhet.

IT-stategi

Vi är experter på den nya teknikens möjligheter. Vi kan hjälpa er att möta den djungel av tekniskt utbud som finns och ge er en grundkompetens så att ni själva kan avgöra era behov och fatta strategiska beslut. Vi erbjuder enkla men effektiva tekniska plattformar för webbnärvaro.

Utbildning och inspiration

Behöver ni förstå samtiden, framtiden och tingens flöde? Är det dags att få en medvetenhet om samtidens fenomen och hur man lägger upp sina projekt och hur ni ska arbeta föra att nå ut? Logia kan hjälpa er att förstå och få perspektiv. Hur tänker man annorlunda? Hur genererar man kunskap och kreativitet?

Produktioner

Föredrag, kurser, utbildningar, performance och kreativitets workshops i speciella ämnen där födjupning önskas. Till exempel workshops i kreativ tanketeknik där själva analysen och reflektionen är målet.

Analys och problemlösning

Att veta vad som är sant - hur landet ligger - är en konkurrensfördel. Vi tar reda på fakta. Har ni ett problem? Vi hittar lösningarna. Har ni en fråga? Vi tar reda på svaren. Vi använder kunskap och förståelsemodeller för att hjälpa er att lättare att nå era mål. Vi skapar fungerande sätt att pressentera och lansera era ideer.

Tolkning, modell-skapande och organisation

Vill ni göra en analys och studie av er verksamhet, få modeller i dagen och förstå hur ni kan bygga upp en effektivare organisation - det är görbart: Framtagande av anpassade system. Framtagning av ny policy och lokala metoder.

Läs mer om vår verksamhet här.

Vid intresse av någon av dessa tjänster kontakta oss.

Kursbanner